donderdag 9 januari 2014

Webshop Scan voor WinkelsWinkelen in Holland gaat in 2014 een leuke samenwerking aan met Succes met je webshop. Wij weten hoe belangrijk goede social media is, dat je de webwinkel moet blijven vernieuwen, en ook beoordelen. Succes met je webshop heeft hier bijzonder mooie mogelijkheden voor. Speciaal voor de winkels bij Winkelen in Holland een uniek aanbod in 2014, waar je zeker gebruik van wilt gaan maken!

Gratis basis Webshop Scan voor jouw webwinkel

Speciaal voor jou als webwinkelier hebben Hip & Stipkaarten en Succes met je Webshop een leuke actie. Je kunt nu gratis een Basis Webshop Scan laten uitvoeren voor jouw webwinkel. Je webwinkel wordt dan gecontroleerd en beoordeeld en je ontvangt op 3 onderwerpen verbeterpunten, tips en suggesties. Als je je aanmeldt voor een gratis scan maak je bovendien kans op een complete Webshop Scan t.w.v. €159.

Via onderstaande link kun je aanmelden voor de gratis scan. Binnen 5 werkdagen ontvang je het rapport in je mailbox. Je ontvangt tevens de nieuwsbrief van Succes met je Webshop, met elke week tips, advies en nuttige info voor webwinkel eigenaren.


Wil je meer weten over de Webshop Scan? Kijk dan op de website van Succes met je webshop. Hier vind je bijzonder fijne tips en via de nieuwsbrief interessante mailings. Maak gebruik van deze unieke actie en informatie. Wij willen Succes met je Webshop graag bedanken voor de leuke samenwerking met WIH en Hip & Stip Kaarten in 2014.

Succes met je Webshop | Gratis Basis Webshop Scan

Geen opmerkingen: