dinsdag 17 april 2012

TipTopTas

Dit is de laatste week dat TipTopTas open is. Vanaf het begin hebben wij veel blogs over TipTopTas met veel plezier geschreven. Wij vinden het dan net als jij bijzonder jammer dat dit écht de allerlaatste week is om gezellig te shoppen bij deze mooie winkel. Kom deze week nog kijken en shoppen met zelfs 40% korting, gebruik kortingscode Shopping40!

Wij zouden het bijzonder leuk vinden als hier veel leuke en lieve reacties gaan komen voor Angélique van TipTopTas. Plaats hieronder jouw berichtje, wij hopen op vele leuke reacties! Wij vinden het erg leuk dat de notitieblokjes straks verkrijgbaar zijn in onze webshop. Wij wensen Angélique veel geluk en succes met alles namens Winkelen in Holland!

Nu nog 40% korting bij TipTopTas met code Shopping40

6 opmerkingen:

Audrey zei

Hallo Angélique,

Vanaf beging van WIH was TipTopTas erbij. Samen zijn we nog aan het brainstormen geweest voor de naam van jouw webshop. Soms moet je keuzes maken en weer verder gaan. Loslaten wat niet makkelijk is, maar er komt zeker weer iets mooi op jouw weg. We spreken elkaar gezellig veel via de social media, en je weet hoeveel bewondering ik altijd voor jou enthousiasme heb gehad. Bijzonder leuk om jou notitieblokken straks terug te zien bij Hip en Stip. Geniet met je gezin en we spreken elkaar snel weer!

Liefs van Audrey

My cup of Tea zei

Lieve Angelique !

Ook ik zal je missen, heb altijd met heel veel plezier met je gewerkt aan de ontwerpen voor je site en drukwerk.
Zo jammer maar we spreken elkaar zeker nog via alle social media.

Kus Miranda

de Vrolijkebloem zei

Angelique,

Wat zal het een moeilijke beslissing voor je geweest zijn om te stoppen met Tip Top Tas.

Maar ik hoop dat deze beslissing je alleen maar mooie dingen gaat brengen meid !!!

En wie weet wat de toekomst brengt........

Heel veel succes en geluk.

Liefs Iris

Het team Vrolijk op Chiq/Piepschuim Decoratie zei

Lieve Angélique,

wat is het jammer dat TipTopTas gaat sluiten! Ik vind het dapper dat je de keuze hebt gemaakt en nu nog meer de vrouw en mama gaat zijn die je al bent. We houden contact via Facebook en Twitter,

liefs Marjolijn

Annelies - Koozie Lifestyle zei

Lieve Angélique,

Bedankt voor de fijne samenwerking, ik zal TipTopTas missen! We houden in ieder geval contact, via social media en zondag zien we elkaar in Baarn. Ik wens je alle goeds toe!

Liefs en tot zondag,
Annelies

Jolanda Brok-Dankelman zei

Lieve Angélique,

Al vanaf het prille begin van TipTopTas (zo'n leuke naam ;)mocht ik een klein beetje meedenken met mijn ontwerpen voor jouw eigen webwinkel. Je wilde een webwinkel in mooie handgemaakte tassen en zocht de leukste ontwerpers bij elkaar. Je breide je assortiment uit met diverse leuke kleinere bijpassende artikelen, een winkel; waarin elke vrouw met een eigen smaak en geen meeloper iets leuks kon vinden...je hebt het top gedaan, deze ervaring, leuke contacten met klanten en collega's (waar je nog niet vanaf bent) neemt niemand je af. Ik wens je alle geluk met je nieuwe toekomstplannen en geef je een dikke kus! Liefs, Jolanda